dimecres, 1 d’agost del 2007

L'ACTOR SECUNDARI BOB
Hem sabut que el post titulat “ROMA, NO PAGA TRAÏDORS!” li ha sentat com una patada a la boca a l’estrateg de CCOO al nostre ajuntament i, emprenyat com un mico, contraataca fent treballs extraordinaris pels de la USOC. Sembla que la xerrameca barata és el seu sedant preferit.
Frases boniques com “Nosaltres volem que les millores siguin per tots i que l’empresa no desenvolupi accions en benefici d’uns pocs i per a càstig dels demés” no són més que frases de galeria, doncs resulta irònic que els que s’han caracteritzat per “negociar” a l’anterior legislatura interinatges per la via d’urgència o pidolar pels despatxos productivitats mensuals de 232,22 euros per als seus delegats, ara ens vulguin donar classes d’ètica sindical.
Aliar-se amb CCOO per escriure mentides no els ajudarà a netejar els seus pecats i les seves misèries.
Asemit, sense tanta xerrameca barata, farà la feina a que s’ha compromès i seguirà avançant fent propostes creïbles, raonades i solvents. Ens en sortirem, i ens en sortirem bé!

2 comentaris:

  1. Més que un escrit fet al dictat, diria que es un escrit copiat d’altre dictat.
    Te connotacions clares de copia barata d'un best seller del blog d'ASEMIT
    http://asemit.blogspot.com/2007/07/shauran-de-repetir-les-eleccions.html
    com si es tractes de donar resposta a les afirmacions i opinions del http://asemit.blogspot.com/ estan rabiosos "la collita dels fruits del seu projecte sindical" ja,ja,ja, si la envidia fuera tiñosa....
    En una cosa els dono la raó, tindríem de demostrar més humilitat i ser més honests amb els resultats electorals, i es per aquest motiu, ser honestos amb la representativitat de les eleccions, que continuarem marejant la perdiu i dient rucades que son escoltades de diferent manera si les escolta un ruc espavilat o un ase ressentit, poruc i en vies d’extinció.

    "Si lluites pots perdre, però si no lluites estàs perdut"

    Defenderemos la aldea de estos Romanos –Asterix-

    ResponElimina
  2. UN ESCRIT, COM DIU EL BADIA, FET A DICTAT I AMB MOLTA MALA LLET, PROPI DE BOB, L'ACTOR SECUNDARI

    Ja ho dèiem: L'odi els uneix més que l'amor

    ResponElimina