dimarts, 22 de maig del 2007

plantada sindicats

Maria del Mar, Rosa i Mònica, volem expressar públicament el nostre "agraïment" als sindicats USOC i CCOO per haver-nos "deixat plantats" en dues Comissió celebrades els dies 11 i 17 de maig d’engany, a les quals sí que hi van assistir els sindicats UGT i ASEMIT. En la primera de les reunions, per sort, i malgrat el seu boicot, després d'una deliberació sobre si hi havia o no quòrum suficient, finalment es va poder celebrar l’esmenta Comissió, en segona convocatòria.

El motiu de la reunió era intentar solucionar un problema retributiu que els col·lectius d'administratius i tècnics mitjos patim des de fa molts anys (9 administratius cobrem un complement específic inferior al que cobràvem quan érem auxiliars, abans d'aprovar el concurs-oposició). En nombroses ocasions hem plantejat el tema, buscant l'ajut dels sindicats (entre ells CCOO), sense haver aconseguit fins el moment cap solució.

Per això ens dol profundament veure com CCOO i USOC ens posen entrebancs per tornar-ho a intentar un altre cop (que ja és tenir moral!), només perquè aquesta vegada hem buscat el suport d'ASEMIT. A nosaltres no ens interessen ni les intrigues ni les rivalitats sindicals, només busquem una solució. I, hem pogut comprovar que, un sindicat que tothom creu que es dedica a defensar interessos particulars del seu col·lectiu, ha sigut l'únic que ens ha escoltat i està intentant fer alguna cosa per ajudar-nos, a qui s’ha sumat UGT, i a qui també hem d'agrair el seu suport.

I ara resulta que no només ens neguen el seu suport, sinó que a sobre USOC està aprofitant la nostra iniciativa per demanar, per la seva banda, millores pels seus representants, injustificades i que no tenen res a veure amb la nostra situació. El que ens faltava!.

Esperem que la nostra queixa serveixi perquè això no li torni a passar a ningú més, doncs ja és prou penós haver d'insistir davant la Corporació per tal d'aplicar el que és just, com perquè a sobre els nostres representants sindicals ens plantin i es desentenguin de nosaltres, o pitjor encara, se n'aprofitin.

Aclarim per endavant, que aquest escrit no és conseqüència de l'encàrrec de cap sindicat. L'hem fet lliurement, perquè comencem a estar fartes de veure com els nostres sindicats s'omplen de glòria dient que defensaran els drets de tothom, i després a l'hora de la veritat ens prenen el pèl, moguts pels seus propis interessos i necessitats.

1 comentari:

  1. Plantadas, no
    pero pregunta por que denuncian las elecciones sindicales, NO SABEN PERDER y por lo que en estos dias algunos sindicatos trabajaban por el cumplimiento de la legalidad
    por cierto que han hecho por vosotras estos ulimos cuatro años asemi-ugt

    nosa

    ResponElimina