dijous, 20 de març del 2008

LA DEMAGÒGIA DE L'IDEÒLEG DE CCOO ÉS UNA BURLA PELS TREBALLADORS MUNICIPALS.

Amb aquest escrit volem, d'una banda, assenyalar que ens preocupa el discurs d’aquesta preclara ment de CCOO, que té tantes oportunitats per a la difusió del seu dèbil pensament, basat en fer culpable de les seves frustracions personals al col·lectiu de treballadors de la Guàrdia Urbana. I, d’altra, assenyalar que trobem molt greu que s’utilitzi a un col·lectiu com la Guàrdia Urbana per a intentar trencar la unitat sindical i fraccionar la plantilla municipal.

El problema d’aquesta ment de pensaments demagògics i destructius és que es retroalimenta i difícilment admet informacions per rebatre’ls.

Com a sindicat no ens avergonyeix que se sàpiga que hem lluitat per aconseguir l’equiparació salarial de TOTA la plantilla de la Guàrdia Urbana amb els Mossos d’Esquadra. Ans al contrari, ens omple d’orgull i de satisfacció haver-ho aconseguit, igual que ens enorgulleix tindre afiliats/es i delegats/es sindicals de la Guàrdia Urbana i de Palau, que treballen de manera compromesa i decidida per aconseguir millores per a TOTS els treballadors municipals; entre elles, la valoració dels llocs de treball o el cobrament de l’IPC català pendent dels anys 2006 i 2007. Ara bé, ens preocupa aquest intent cínic i barroer de l’ideòleg de CCOO de polemitzar, pretenent afavorir conscientment majors dosis de desinformació, difondre i generar temors, i fer un ús parcial i tendenciós de les informacions existents amb l'objectiu d’amagar als treballadors de palau la seva “petició econòmica personalitzada”, presentada per la secció sindical de CCOO i pròpia de
dirigents sindicals venuts. És un joc perillós on potser no tot s'hi val.

Exemple de “petició econòmica personalitzada” (PEP) aplicable només al personal laboral i formulada el dia 13/3/08 per la secció sindical de CCOO a la corporació:

Periodista

Aquesta categoria se suprimeix amb efectes del dia 1 de gener de 2008 i el treballador/a es reclassifiquen en la categoria de coordinador de premsa del grup A1 CD 24 i CE 23000 euros.

Retribucions actuals: grup A1, CD 22, CE 10558,36 €
Increment aproximat de la petició: 13500 € (40 %)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada