dimecres, 3 de setembre del 2008

COMUNICAT DEL SINDICAT ASEMIT

El president de la Junta de Personal, Jordi Pallàs, acompanyat del president i del secretari del sindicat ASEMIT, Ramon Borràs i Antoni Tost, respectivament, es van reunir urgentment ahir al matí amb l'alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, per a tractar diversos temes que afecten al pagament de les hores extraordinàries efectuades el mes de juny, el pagament de l’entorn socioeconòmic de tot el personal, exclosa la Guàrdia Urbana i dels endarreriments que es deuen al personal laboral que es va funcionaritzar.

Les mesures concretes anunciades per l’alcalde han estat:

1ª: Que degut a una descoordinació entre tresoreria i personal, els treballs extraordinaris no s’han abonat a la nòmina d’agost, però s’abonaran a la nòmina de setembre i s’enviarà un escrit als treballadors afectats demanant-los disculpes per no haver-los avisat d’aquesta incidència.

2ª: El pagament dels endarreriments de l’entorn socioeconòmic (de gener a juliol) es pagarà a la nòmina de setembre i inclourà el mes de setembre. Això suposarà un import aproximat d’uns 217 € per treballador, exclosa la Guàrdia Urbana, que es regeix pels seus acords específics.

3ª: El pagament dels endarreriments pendents del personal laboral que es va funcionaritzar es farà en una nomineta el més aviat que es pugui, atenent a la dificultat tècnica que suposa el càlcul de quantitats per a cadascun dels prop de dos cents treballadors afectats.

Ara, el que cal és tranquil·litat, deixar de banda comentaris que només volen fomentar la confusió i la desunió dels treballadors i anar per feina en la negociació de la Valoració dels Llocs de Treball i del futur conveni que afectarà a tots els treballadors municipals.

Tingueu la seguretat que sempre ens tindreu al vostre costat defensant els vostres interessos.

Tarragona, 3 de setembre de 2008

Sindicat ASEMIT

2 comentaris:

  1. La GU Reus serà una de les policies locals que tindrà més competències a partir del desplegament CME

    Parlem clar companys. Estem en una organització centenària, però les maneres de dirigir-la no han canviat i pel que s'ha vist, anem a pitjor amb el nou cap.

    Si analitzem d’on venim, com estem ara i cap a on anem, veurem que ens sobra una cosa que ens impideix fer el canvi. Però hi ha una cosa que no ha canviat i es que els sindicalistes de l'ASEMIT no ens venen .... Moltes gràcies companys per la vostra implicació!!

    ResponElimina
  2. si,si, menys floretes, que el dany ja esta fet. no dubto del bon fer de la majoria dels sindicalistes,pero aixo de l'error de l'ajuntament no s'ho minja ningu i del que no tinc cap dubte es com aquest ajuntament te en poca consideracio al sindicat que ens representa i aixo no m'agrada.
    tambe penso quin paper te l'asessor de seguretat que tampoc s'ha adonat del que ha passat amb els seus ex-companys. amb el temps he arribat ,vist lo vist, a la conclusio de que un bon sindicaliste, que de cor es dediqui a aquesta feina,solament ha d'esperar el reconeixement dels seus companys i no.....dels politics de torn,que qui sap,si la propera llegisllatura seran al mateix lloc. aixo ha de servir per reflexionar i no hem de pensar en ser agraits amb el que aconseguin,si no que hem de pensar que el que tenim es per deret i merits propis.
    per ultim, ja esta be de tota la gent que viu del compte i de tant aniversari, som policies o que som?, aixo es culpa del cap, lo primer i d'una mala gestio i organitzacio.
    penso que el sindicat ha perdut gas i que el fet de tenir un ex-company en un lloc de confiança provoca cert temor a arribar al enfrentament amb aquest ajuntament.
    que no es dediquin a llançar cohets pel tema de les hores extraordinaries, quand els han passat davant dels nasos i l'ajuntament ha fet lo que l'ha vingut en gana.

    res mes

    ResponElimina