dilluns, 13 de juliol del 2009

Aclariments sobre la valoració de llocs de treball

CCOO s’atabala i ens atabala

Com ja haureu comprovat, fa un temps que hem desisitit de contestar tots els escrits de CCOO, no acabaríem mai, i tenim tots, nosaltres i vosaltres, massa feina com per anar perdent el temps.

Aquesta vegada, però, farts de les seves calúmnies i deliris, hem decidit fer una una excepció, no pas perque ens preocupin, sinó pel malestar i confusió que provoquen entre els treballadors.

La realitat és que encara no hi ha dades “definitives” respecte dels punts, llocs de treball i import econòmic de la valoració. Quan les tinguem, confiem que ben aviat, no dubteu que us les facilitarem i que podreu participar de la decisió final. Tampoc dubteu que la valoració que es tanqui complirà estrictamente amb tots els requisits quant a criteris i documentació necessaris.

Senyors de CCOO, des dels nostres sindicats, aplaudim que la Corporació tiri endavant amb els treballs necessaris per al desenvolupament del pla de processos i el pla de personal, que a més de modernitzar l’organització, donaran lloc a noves oportunitats de millora per als seus treballadors.

Ara bé, entenem que això no constitueix en absolut cap excusa per aturar els treballs de la valoració i guardar-la en un calaix 4 anys més, que és el que preteneu des del vostre sindicat, basant-vos en plantejaments confusos i perversos. Els treballadors n’estem farts de sentir la mateixa cantarella “heu d’esperar, això s’arreglarà amb la valoració de llocs de treball”, perpetuant d’aquesta manera els greuges i irregularitats existents. Què més hem d’esperar?.
Així doncs, us agradi o no a CCOO, seguirem treballant per arribar d’una vegada al final d’aquesta valoració.

Donem per fet que a CCOO no us aturareu en el vostre intent desesperat de rebentar la valoració, mentint i manipulant les dades tot el que calgui. No ens preocupa, sabem prou bé que és la vostra estratègia de sempre, i abans o després arribarà el moment de la veritat, i els treballadors s’adonaran que la valoració ni és un engany, ni perjudica a la majoria, ni beneficia a uns privilegiats, ni és discriminatòria, ni és un “parche”, ni és una burla, ni res de tot el que esteu dient.

Ah!, i com sempre, estarem ben atents perque no ens coleu la vostra ansiada “valoració particular”, aquesta sí, sense criteris ni requisits només per a uns quants priviletgiats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada