dimarts, 22 de maig del 2007

Tens un moment, sisplau?

Em sembla fantàstic que ens acuseu a nosaltres quan a la Junta que hi havia els darrers quatre anys no l'hau acusat mai de res. Van tenir temps de solucionar el vostre problema, no?
Ni ASEMIT ni UGT marcaran el nostre temps. La nova Junta, boicotejada d'entrada i des del primer dia per ASEMIT i UGT (no reconeixent els resultats electorals legítims) està organitzant-se. En aquest moment estem revisant l'adaptació dels resultats electorals a les comissions de seguiment i estem analitzant temes pendents com ara el vostre.
D'altra banda, tenim molt clar que les solucions han de ser globals. No estem disposats a fer negociacions parcials. Si hi han desequilibris o manca d'equiparacions, s'han de solucionar totes i no només algunes. Per tant, esteu a la llista de greuges.
Així mateix, heu de saber que la reunió que dieu no tenia quorum, ni en primera ni en segona.
Em sap greu dir-vos-ho, però el vostre escrit sembla fet al dictat.
Estic a la vostra disposició per parlar, quan vulgueu, d'aquest tema o de qualsevol altre.

Josep-Maria Badia
President de la Junta de Personal

1 comentari:

  1. Quina barra que tens, xiquet! Jo no se com se t'acut entrar en el blog dels nois de l'ASEMIT
    Tu saps molt bé que si vols ajudar als treballadors i treballadores municipals, no has de fer tantes gilipollades i només tens d'anar a les reunions i participar. I no fer el borinot.
    Tambè creia que despres de haber fet el "numeret" a Klaguenfurt ja no tornaries mai més a fer el ruc. A veure si millora la teva vida personal i ens oblides, que ja estem farts de tu i de les teves xorrades.

    Una funcionària de la casa

    ResponElimina