diumenge, 25 de març del 2007CCOO PREGUNTA: HI HA MOTIUS PER NO ESTAR EMPRENYATS?
ASEMIT RESPON: OH, I TANT QUE SÍ QUE HI HA MOTIUS PER ESTAR EMPRENYATS!

Com no han d’estar emprenyats els camarades de CCOO? El sindicat ASEMIT, en un article titulat “MANGONEO SINDICAL”, va denunciar públicament a finals de febrer els que “S’HAN RETRATAT” en un cartell demanant increments com els de la Guàrdia Urbana i ara parlen de justícia i igualtat.

CCOO va proposar a la corporació augments econòmics, a partir de març del 2007, per una "SELECTA MINORIA" d’11 empleats municipals, que en alguns casos superaven el 22 i el 26% Mirem dos exemples:

- Es proposa canviar la denominació del lloc de treball de CAP DE DISSENY GRÀFIC I AUTOEDICIÓ per la de Cap DE SECCIÓ TÈCNICA, grup A, CD 24 i CE de 19.099,98 €. Això suposa, en relació a la retribució total + productivitats percebudes durant l'any 2006, un increment salarial del 26,38%

- Es proposa canviar la denominació del lloc de treball de PERIODISTA per la de COORDINADOR, grup A, CD 22 i CE de 18.020,98 €. Això suposa, en relació a la retribució total + productivitats percebudes durant el 2006, un increment salarial del 22,28%

Aquesta és una més de les peculiars maneres que tenen els sindicalistes de CCOO del nostre Ajuntament "d’impartir justícia i igualtat" entre TOTS els treballadors municipals.

Permetreu que aquesta Mena de "SINDICALISME" participi, després del dia 25 d'abril, en la valoració del vostre lloc de treball?