divendres, 25 de desembre del 2009

IDEÒLEG DE CCOO, TINGUES UNA MICA DE VERGONYA I PLEGA!

El darrer INFORMATIU de CCOO del passat dimarts 22 de desembre és un exemple més del sindicalisme barroer i decadent que practica d’un temps ençà CCOO al nostre ajuntament i no ha fet més que aclarir moltes coses en relació al personatge que l’escriu i s’amaga darrera les sigles de CCOO. Tot un festival de barra i hipocresia.

Però, hi ha detalls que fan reflexionar. La fotografia manipulada de l’alcalde i el primer tinent d’alcalde vestits d’agents de la Guàrdia Urbana i els comentaris en un to burleta i fanfarró de qui es posa molt i molt, però que molt i molt nerviós, perquè no ha aconseguit la seva valoració particular i perd els papers. De fet, l’ideòleg de CCOO ja fa temps que els ha perdut i que va molt passat de voltes. Com deia aquell, “camarada, calladito estás más guapo”

Ara, quan veu el que cobraran la majoria de treballadors municipals, fruit del resultat de la valoració dels seus llocs de treball, li surt la bilis per la boca perquè ell i uns quants més com ell, van intentar arreglar-se el seu sou d’amagatotis i van ser enxampats i denunciats públicament per ASEMIT i UGT. Que sí, que sí... ho podeu recordar seguint aquest link.

CCOO no han respectat mai les regles del joc en la valoració dels llocs de treball i ara recullen l’efecte boomerang dels treballadors municipals. Si teniu tant clar que ho heu fet tant bé, perquè perdeu l'oremus tan sobtadament? Asemit i UGT, sense tants escarafalls, han aconseguit el que semblava imposible, tancar la valoració dels llocs de treball. Una valoració que li costarà a l’ajuntament un milió sis-cents mil euros anuals. La “pedrea”, segons escriu l’ideòleg de CCOO al seu pamflet. Una mostra més que el que compta finalment és el talent i no les martingales sindicals.

Intentar enfrontar col·lectius és una operació tan bruta, que només mereix demanar públicament a l’ ideòleg de CCOO que no dediqui més el seu sou d’alliberat sindical, pagat amb diner públic, a alimentar la vulgaritat i la seva egolatria malaltissa. Company ideòleg de CCOO, no et dediquis més a embolicar la troca i tingues la mínima vergonya que s’ha de tenir i plega! Va coi, que no és tan difícil!

Esperem que el resultat del referèndum, per decidir si els funcionaris aproven la valoració dels seus llocs de treball, sigui una lliçó per CCOO i vagi per davant la nostra solidaritat i respecte cap el col·lectiu de treballadors i treballadores municipals, inclòs el de la Guàrdia Urbana.