dijous, 22 de novembre del 2007

ELS SINDICATS UGT i ASEMIT SIGNEN UN ACORD D'UNITAT D'ACCIÓ SINDICAL

1+1=3 Junts serà millor que la suma UGT+ASEMIT

UGT i ASEMIT van signar ahir un conveni d'unitat d'acció sindical. La col·laboració entre ambdós sindicats no és nova, ja que "existia una relació molt estreta des de fa quatre anys", va confirmar ahir el president d'ASEMIT, Josep Ramon Borràs. Aquesta col·laboració s'ha concretat en múltiples accions, documents conjunts i la posada en comú de l'estratègia més convenient per a aconseguir bons acords per a tot el personal. En aquest sentit també es va manifestar el secretari de serveis públics de la UGT, Àngel Martín de Sande, qui va assegurar que "l'acord obre un nou escenari en un model municipal marcat per un nou govern que té una clara voluntat de canvi" .
En paraules d'Antoni Tost, secretari de l'ASEMIT, "l'Ajuntament de Tarragona té 1010 treballadors funcionaris i l'equip de govern vol modernitzar el funcionament de l'administració, circumstància que donarà moltes oportunitats de millora professional als treballadors municipals" UGT i ASEMIT sumaran més de tres-cents afiliats "amb la clara voluntat d'unir esforços que duguin a una maximització de l'eficàcia sindical davant dels treballadors municipals, que en seran els grans beneficiaris".
Així i tot, el president del sindicat ASEMIT, Ramon Borràs, va afirmar que "ASEMIT continuarà gaudint d'independència funcional i organitzativa, però els dos sindicats tenim la voluntat clara de concórrer de manera conjunta a les eleccions sindicals de 2011".