dijous, 21 de desembre del 2006


AQUESTA SETMANA HEM POGUT COMPROVAR UNA VEGADA MÉS LA CAPACITAT D'ENGANY I MANIPULACIÓ DE CCOO
CCOO manté que la seva missió és defensar als treballadors, però hi ha pràctiques d'aquest sindicat que qüestionen seriosament aquesta declaració d'intencions. Una de les més escandaloses es va produir l'estiu del 2004, quan es van avenir a signar el conveni amb la corporació a canvi de què?
“Pagar als sindicats pel seu treball és una pràctica habitual de mercat” Això no ho diem nosaltres, ho va dir el president de Citibank Espanya, Sergio de Hornadiu. Citibank Espanya, entitat financera que ha pagat un mínim de 650.000 euros a Comissions Obreres i altres sindicats a canvi de la seva "col·laboració" per a tancar quatre negociacions laborals. Aquests acords van suposar una important reducció de la plantilla i van eliminar drets adquirits dels empleats. Els fets ara són investigats pel jutjat social número 35 de Madrid.
A que ve tant de farisseisme, al darrer butlletí sindical de CCOO, amb la valoració de llocs de treball? Sabeu què en pensem, doncs que estan interpretant una nova venuda a tots els treballadors municipals. Ells faran el teatre que calgui per a confondre, però només cal veure com s'han anat col·locant en llocs estratègics els històrics de CCOO a l'Ajuntament (gerències, prefectures de servei, de secció, tècnics superiors, adjunts...) Sisplau, que no juguin més a enganyar als treballadors amb la Guàrdia Urbana com a cortina de fum, perquè mentre a la gran majoria li congelaran el sou durant anys, la minoria social selecta de CCOO, la mateixa que proposa i beneeix la congelació, ja ha tingut increments salarials amb les promocions que s'ha anat teixint a mida o que es teixirà en els propers mesos. Què pensen, que la majoria de treballador de la casa som imbècils? Per als més innocents o adoctrinats, us proposem un senzill exercici. Mireu quin lloc de treball tenien i quan cobraven els ‘elitistes de CCOO’ fa 15 anys i compareu el resultat amb el lloc i sou actual. Us quedareu sorpresos!! Ah, i cap d’ells treballa a la Guàrdia Urbana que tant critiquen!!