divendres, 7 de novembre del 2008

CADA DIVENDRES, MASTEGOT A L’EQUIP DE GOVERN O CLATELLADA A LA GUÀRDIA URBANA

La bustia del nostre correu electrònic cada divendres s’omple de prepotència, de mentides i de molta demagògia del CO.CO (COMANDO COLLEJA) Osti… i com els agrada!!! Mastegot a l’equip de govern, clatellada a la guàrdia urbana i fot-li que és de Reus.

I tot perquè l’equip de govern no empren accions prou resolutives per solucionar temes pendents. I els treballadors es pregunten, quin són els temes pendents? La causa cal buscar-la a la legislatura passada quan els sindicats i la plataforma lluitaven per aconseguir una valoració justa i equitativa dels llocs de treball, la funcionarització del personal laboral i l’equiparació de la Guàrdia Urbana amb els Mossos d’Esquadra. I aquest sindicat pamfletaire, que llavors només tenia un sol delegat a la junta de personal, va jugar molt fort amb l’anterior alcalde per posar a la guàrdia urbana entre l’espasa i la paret, a canvi d’una llista de gent a la qual se’ls havia d’augmentar el sou i la categoria sense oposició, per la patilla. La famosa “llista de la venuda”, que podeu consultar
aquí i que l’ASEMIT va destapar.

Recupereu la memòria, mireu-la deu vegades, cent, mil, les que facin falta…

Conseqüència 1ª: l’anterior regidor de personal es va fer enrere i no la va aprovar. Conseqüència 2ª: El fetge de l’escriptor del "Comando Colleja" (CO.CO) des de llavors no para de segregar bilis a punta pala i repartir mastegots i clatellades en contra de l’ASEMIT i de l’equip de govern.

Aquests són els veritables “temes pendents” i no altres, que pretenen que els aprovi l’actual equip de govern.

Tothom escombra cap a casa i això, fins a cert punt, pot ser legítim des d’un punt de vista partidista. Ara bé, el que no es pot acceptar de cap manera és que ens tractin als treballadors d’imbècils i això és el que fa el nostre preuat escriptor del CO.CO (Comando Colleja) cada divendres quan buida la bilis, acumulada a la vesícula durant tota la setmana, en forma de correus electrònics carregats de mentides, demagògia i xerrameca barata.