dilluns, 28 de gener del 2008

LA SECCIÓ SINDICAL DE CCOO HA PERDUT EL JUDICI, LA CREDIBILITAT I LA VERGONYA

Ja ho dèiem fa quatre anys i ho hem repetit després de conèixer la sentència del famós conflicte col·lectiu, conegut popularment com l’Addicional-12.
Dijous passat, el Diari de Tarragona publicava la carta d’un representant de CCOO, en nom de la Seció Sindical de CCOO a l’Ajuntament de Tarragona, titulada: “SOCORS, QUE VÉNEN ELS NOSTRES” De la seva lectura, a banda de sentir vergonya aliena, només en deduïm que, en alguns casos, el seu orgull, l'odi i la prepotència és tan gran, que els duu a extrems que ens fan dubtar del seu seny. Només així s'explica que carreguin sobre l'equip de govern (PSC-ERC) les seves frustracions, incoherències i confusions mentals.
Ha quedat ben clar a tothom que no ha estat l’equip de govern de la ciutat de Tarragona qui els ha negat l’aplicació de la Disposició Addicional 12ª del Conveni Laboral, sinó un jutge. Per tant, quan es planteja un conflicte col·lectiu d’aquesta magnitud i es perd, després d’haver creat elevades expectatives econòmiques davant un nombrós col·lectiu de treballadors municipals i també d’haver fet el ridícul més espantós de tota la història del sindicalisme al nostre ajuntament, els delegats sindicals impulsors del conflicte, per dignitat, han de dimitir. Ara bé, pel contingut de la carta publicada dijous passat, de dignitat i vergonya, sembla que ben poca.