dissabte, 18 de juliol del 2009

ULTIMA HORA!!! RETRIBUCIONS 2008 I 2009

L’Ajuntament de Tarragona reconeix un deute sobre les retribucions en les pagues extraordinàries 2008-2009 a la Guàrdia Urbana de Tarragona.

Dimarts 14 de juliol i després de nombroses reclamacions, per fi hem arribat a un acord amb l’Administració sobre les retribucions que s’aplicaran als funcionaris de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

Els aspectes més importants són:

La paga extra del mes de desembre-2008 serà del 80%
La paga extra del mes de juny-2009 serà del 80%
La paga extra del mes de desembre-2009 serà del 100%

Aquesta regularització que finalitza el desembre de 2009, es d’aplicació general a tots els funcionaris i personal estatutari de les administracions publiques.

Tots els empleats municipal de l’Ajuntament de Tarragona, ja tenien regularitzada aquesta situació, excepte la Guàrdia Urbana.

ASEMIT, LA FORÇA SINDICAL MAJORITÀRIA DE LA GUÀRDIA URBANA.

Comissió Executiva ASEMIT
Tarragona, 15 de juliol de 2009.

dilluns, 13 de juliol del 2009

Aclariments sobre la valoració de llocs de treball

CCOO s’atabala i ens atabala

Com ja haureu comprovat, fa un temps que hem desisitit de contestar tots els escrits de CCOO, no acabaríem mai, i tenim tots, nosaltres i vosaltres, massa feina com per anar perdent el temps.

Aquesta vegada, però, farts de les seves calúmnies i deliris, hem decidit fer una una excepció, no pas perque ens preocupin, sinó pel malestar i confusió que provoquen entre els treballadors.

La realitat és que encara no hi ha dades “definitives” respecte dels punts, llocs de treball i import econòmic de la valoració. Quan les tinguem, confiem que ben aviat, no dubteu que us les facilitarem i que podreu participar de la decisió final. Tampoc dubteu que la valoració que es tanqui complirà estrictamente amb tots els requisits quant a criteris i documentació necessaris.

Senyors de CCOO, des dels nostres sindicats, aplaudim que la Corporació tiri endavant amb els treballs necessaris per al desenvolupament del pla de processos i el pla de personal, que a més de modernitzar l’organització, donaran lloc a noves oportunitats de millora per als seus treballadors.

Ara bé, entenem que això no constitueix en absolut cap excusa per aturar els treballs de la valoració i guardar-la en un calaix 4 anys més, que és el que preteneu des del vostre sindicat, basant-vos en plantejaments confusos i perversos. Els treballadors n’estem farts de sentir la mateixa cantarella “heu d’esperar, això s’arreglarà amb la valoració de llocs de treball”, perpetuant d’aquesta manera els greuges i irregularitats existents. Què més hem d’esperar?.
Així doncs, us agradi o no a CCOO, seguirem treballant per arribar d’una vegada al final d’aquesta valoració.

Donem per fet que a CCOO no us aturareu en el vostre intent desesperat de rebentar la valoració, mentint i manipulant les dades tot el que calgui. No ens preocupa, sabem prou bé que és la vostra estratègia de sempre, i abans o després arribarà el moment de la veritat, i els treballadors s’adonaran que la valoració ni és un engany, ni perjudica a la majoria, ni beneficia a uns privilegiats, ni és discriminatòria, ni és un “parche”, ni és una burla, ni res de tot el que esteu dient.

Ah!, i com sempre, estarem ben atents perque no ens coleu la vostra ansiada “valoració particular”, aquesta sí, sense criteris ni requisits només per a uns quants priviletgiats.