diumenge, 26 d’octubre de 2008CCOO torna a posar en marxa l’aparell propagandístic i la xerrameca barata que tants bons resultats els va reportar a alguns dels seus membres més destacats amb l’anterior govern municipal.

Ho dèiem a l’anterior comunicat, utilitzen els seus càrrecs per a promoure els seus interessos particulars. Només això els motiva i ho podeu comprovar clicant aquí.


Veureu la vertadera valoració dels llocs de treball que es demanaven per a ells. No haver-ho aconseguit, en part per culpa nostra, és veritat, es veu que els ha enrabiat molt, però de tant en tant és bo tornar-los a refrescar la memòria. La memòria que els delata, que no els convé sindicalment i que en més d’una ocasió ens han demanat que esborrem del nostre bloc, intentant utilitzar-la com a moneda de canvi.

Ens avergonyim d’aquesta tropa, que entre alliberats i semialliberats, passen de la mitja dotzena. Un cobra un plus de nocturnitat de 216,48 euros cada dos mesos i fa més de tretze anys que a la Guàrdia Urbana no l’han vist. Un altre gaudeix de casa, llum, telèfon, gas, connexió a internet en un col·legi de Camp Clar i, paradoxalment, el conserge que realment treballa tota la jornada en aquesta escola, no pot gaudir d’aquests privilegis i a sobre s’ha de pagar totes aquestes despeses de la seva butxaca. I d’això en diuen els nostres companys-camarades de CCOO "treballar per aconseguir desterrar els privilegis i els greuges comparatius existents actualment entre els diversos col·lectius i treballadors municipals". Ole, ole i ole, quina gent més coherent i honesta!!!

Doncs no companys, no ho permetrem!!! ASEMIT seguirà sent un Pepito Grillo de CCOO, la veu de la consciència que els recordarà permanentment tot el que han fet i continuen fent malament, fins que rectifiquin, fins que deixin d’enganyar als treballadors municipals, fins que deixin d'enredar i d'utilitzar la demagògia i la xerrameca barata per a intentar manipular interessadament als treballadors municipals quan no aconsegueixen els seus objectius.


Els hauria de fer vergonya, però per això primer cal tindre’n.
ASEMIT ÉS EL PEPITO GRILLO DE CCOO
CCOO torna a posar en marxa l’aparell propagandístic i la xerrameca barata que tants bons resultats els va reportar a alguns dels seus membres més destacats amb l’anterior govern municipal.
Ho dèiem a l’anterior comunicat, utilitzen els seus càrrecs per a promoure els seus interessos particulars. Només això els motiva i ho podeu comprovar clicant
aquí. Veureu la vertadera valoració dels llocs de treball que es demanaven per a ells. No haver-ho aconseguit, en part per culpa nostra, és veritat, es veu que els ha enrabiat molt, però de tant en tant és bo tornar-los a refrescar la memòria. La memòria que els delata, que no els convé sindicalment i que en més d’una ocasió ens han demanat que esborrem del nostre bloc, intentant utilitzar-la com a moneda de canvi.
Ens avergonyim d’aquesta tropa, que entre alliberats i semialliberats, passen de la mitja dotzena. Un cobra de fa anys i panys un plus de nocturnitat de 280 euros cada dos mesos i fa més de tretze anys que a la Guàrdia Urbana no l’han vist. Un altre gaudeix de casa, llum, telèfon, gas, connexió a internet en un col·legi de Camp Clar i, paradoxalment, el conserge que realment treballa tota la jornada en aquesta escola, no pot gaudir d’aquests privilegis i a sobre s’ha de pagar totes aquestes despeses de la seva butxaca. I d’això en diuen els nostres companys-camarades de CCOO "treballar per aconseguir desterrar els privilegis i els greuges comparatius existents actualment entre els diversos col·lectius i treballadors municipals". Ole, ole i ole, quina gent més coherent i honesta!!!
Doncs no companys, no ho permetrem!!! ASEMIT seguirà sent un Pepito Grillo de CCOO, la veu de la consciència que els recordarà permanentment tot el que han fet i continuen fent malament, fins que rectifiquin, fins que deixin d’enganyar als treballadors municipals, fins que deixin de manipular i utilitzar la demagògia i la xerrameca barata per a intentar enredar i manipular interessadament als treballadors municipals quan no aconsegueixen els seus fins.
Els hauria de fer vergonya, però per això primer cal tindre’n.