dimecres, 1 de desembre del 2010

UN ATRACAMENT COM CAL !!


CCOO I USOC S’OPOSEN A L’APROVACIÓ DE LA VALORACIÓ DE LLOCS DE TREBALL PEL CONSELL PLENARI

En la reunió de la Mesa general de negociació de funcionaris d’avui, CCOO i USOC han votat en contra del primer bloc de la valoració de llocs de treball (grup AP, abans E) que hauria de passar pel Consell Plenari en la propera sessió de desembre per a la seva aprovació.
A què juga USOC?. Com s’explica que aprovés la valoració de llocs de treball en la Comissió de valoració del 18 de desembre de 2009 i ara hi voti en contra?. I més si tenim en compte que durant el llarg procés de revisió dels quadres de factors un delegat de la USOC va actuar com a portaveu dels tres sindicats que hi participaven: USOC, UGT i ASEMIT. No seria més convenient que USOC participés en l’anàlisi de les aportacions dels treballadors per garantir-los que la Corporació respecta els criteris acordats i els aplica a tothom per igual?, perquè abans va creure adient participar i ara no?, segurament és més còmode deixar la feina pels altres i mentre anar-los difamant i criticant, o potser no és això?.
Com que els delegats de la USOC no venen a les Comissions de valoració, després no saben què s’ha tractat, i llavors es dediquen a embolicar la troca dient coses que no són certes. Les revisions no s’han fet a la baixa. En el cas de les R.V. s’han aplicat quan era més beneficiós pels treballadors, i es mantenen com fins ara. També les polivalències amb disponibilitat es pagaran com sempre. Què en traureu d’enganyar la gent durant uns dies o unes setmanes si inevitablement acabaran sabent la veritat i que els heu enredat?
I CCOO que diu defensar els interessos dels treballadors, els deixarà sense res en un moment de crisi i retallades?. És clar que no és gens d’estranyar, què es pot esperar d’uns delegats que aparenten estar en contra dels nomenaments a dit quan precisament ells es troben en aquesta situació, d’uns delegats que van vendre l’acord de funcionaris al 2004 a canvi d’una promoció sense procés selectiu, d’uns delegats que ara volien repetir la jugada venent la valoració de tots els treballadors a canvi de la valoració d’uns quants privilegiats?. Així, el propi president del Comitè d’Empresa, delegat de CCOO del personal laboral de l’ajuntament, que és qui negocia també les condicions del personal funcionari, demana, al marge de la valoració, que el seu lloc de treball actualment del grup C2 passi al grup C1, que passi del complement de destí 18 al 20, i que el complement específic passi de 7.898,53 a 13.000 €, tot això “sense haver de passar cap procés selectiu”. Perquè ens volen fer esperar a tots aturant la valoració mentre per ells demanen la via directa, sense factors ni nou organigrama ni res de res? (vegeu la famosa llista "clica aqui", sense concurs ni oposició).