dijous, 21 de desembre del 2006


AQUESTA SETMANA HEM POGUT COMPROVAR UNA VEGADA MÉS LA CAPACITAT D'ENGANY I MANIPULACIÓ DE CCOO
CCOO manté que la seva missió és defensar als treballadors, però hi ha pràctiques d'aquest sindicat que qüestionen seriosament aquesta declaració d'intencions. Una de les més escandaloses es va produir l'estiu del 2004, quan es van avenir a signar el conveni amb la corporació a canvi de què?
“Pagar als sindicats pel seu treball és una pràctica habitual de mercat” Això no ho diem nosaltres, ho va dir el president de Citibank Espanya, Sergio de Hornadiu. Citibank Espanya, entitat financera que ha pagat un mínim de 650.000 euros a Comissions Obreres i altres sindicats a canvi de la seva "col·laboració" per a tancar quatre negociacions laborals. Aquests acords van suposar una important reducció de la plantilla i van eliminar drets adquirits dels empleats. Els fets ara són investigats pel jutjat social número 35 de Madrid.
A que ve tant de farisseisme, al darrer butlletí sindical de CCOO, amb la valoració de llocs de treball? Sabeu què en pensem, doncs que estan interpretant una nova venuda a tots els treballadors municipals. Ells faran el teatre que calgui per a confondre, però només cal veure com s'han anat col·locant en llocs estratègics els històrics de CCOO a l'Ajuntament (gerències, prefectures de servei, de secció, tècnics superiors, adjunts...) Sisplau, que no juguin més a enganyar als treballadors amb la Guàrdia Urbana com a cortina de fum, perquè mentre a la gran majoria li congelaran el sou durant anys, la minoria social selecta de CCOO, la mateixa que proposa i beneeix la congelació, ja ha tingut increments salarials amb les promocions que s'ha anat teixint a mida o que es teixirà en els propers mesos. Què pensen, que la majoria de treballador de la casa som imbècils? Per als més innocents o adoctrinats, us proposem un senzill exercici. Mireu quin lloc de treball tenien i quan cobraven els ‘elitistes de CCOO’ fa 15 anys i compareu el resultat amb el lloc i sou actual. Us quedareu sorpresos!! Ah, i cap d’ells treballa a la Guàrdia Urbana que tant critiquen!!

5 comentaris:

 1. Ahora que estamos en Navidad se podria enviar a Africa y a esos paises que pasan hambre, unos cuantos marranos de los que nos sobran por aqui.

  ResponElimina
 2. hombre,teniendo en cuenta que algunos de esos de CCOO no pagan casa, ni luz ni agua por vivir a costa del ajuntament en un colegio, yo tambien quiero poder vivir en una casa y que me la paguen, asi podre comprar un sorento y tener un casa en la sierra.
  Bueno eso no es todo, encima si le salta la alarma se la tenemos que vigilar, no sea que le roben no que el no paga.

  ResponElimina
 3. Companys, estic d’acord amb vosaltres, als treballadors no se'ls enganya ni se'ls manipula.
  Algú de CCOO, que per a més senyes és periodista i redactor del butlletí, hauria d'explicar als seus companys de palau com s'ha guanyat la plaça una reconeguda periodista del Diari de Tarragona, que tant de mal sindical ha fet a la Guàrdia Urbana, sobretot en èpoques de conflicte sindical.
  Embolica que fa fort! Una colla ben singular aquests de CCOO. Caldrà veure com acaba aquest embolic, sobretot sabent que una de les periodistes aspirants a la plaça, és família d'una important nissaga de funcionaris municipals, molt vinculada a CCOO. Lleig, lleig, molt lleig, no n’hi ha un pam de net.

  ResponElimina
 4. beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  ResponElimina
 5. Ja,ja,ja, l'escriptor del pamflet dels COCOS està més empipat que un mico del cul vermell. No patiu, és bo que la ràbia tingui sempre un canal per poder sortir a la superfície, sobretot quan vegi la nòmina del seu company "urbanu-alliberat"
  No defalliu, la lluita continua !!

  ResponElimina