dijous, 3 d’abril del 2008COM SÓN D’ANALFABETS SINDICALS

En l'espiral de CCOO i USOC per dir la bajanada més grossa, s’han superat i s’han convertit en líders absoluts amb l'aparició d'una nova proposta econòmica on demanen un increment de les retribucions anuals del personal laboral del 37%

Ells fan el sindicalisme que els surt de dins, i nosaltres som els pobres aficionats que ens dediquem a criticar i desacreditar la seva obra. Ells són els que fan que el món sindical avanci, gràcies al seu talent. Són sindicalistes amb ànima, amb un gran món interior que vessa sobre unes reivindicacions magistrals. Fan uns còctels impressionants: si com a sindicalistes són bons, com a bàrmans serien genials.

A nosaltres no ens agrada dir les coses per dir, acostumem a escriure amb arguments basats en dades i proves, que al cap i a la fi són les que sostenen les nostres afirmacions. Avui, un any després de les eleccions sindicals, podeu llegir i valorar vosaltres mateixos, clicant aquí, la proposta que han presentat.
No ens ha de sorprendre que fent rucades a cabassos, alguns sindicalistes de CCOO i de la USOC tinguin una imatge tan negativa davant els treballadors municipals.

Aquesta és la realitat, agradi o no

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada