diumenge, 20 d’abril del 2008

ELECCIONS AL PLA DE PENSIONSABANS DE VOTAR, ÉS MOLT IMPORTANT QUE SÀPIGUES…

Que dimarts, quan vagis a votar, en realitat estaràs decidint el futur del teu complement a la pensió de jubilació principal, perquè estaràs elegint als representants que en els pròxims quatre anys supervisaran la marxa i el bon funcionament del Pla de Pensions de l’Ajuntament de Tarragona.

PERQUÈ CAL VOTAR UNA CANDIDATURA SINDICAL?

És molt important que votis la candidatura sindical UGT-ASEMIT, perquè com a sindicats també estem presents a la taula de negociació del futur conveni i volem aconseguir, amb el suport de CCOO, un increment de les aportacions que realitza l'ajuntament a cada treballador, passant dels 966,36 € actuals fins a 1500 €.

També negociarem que tots els treballadors tinguin fons social i pla de pensions a la vegada; de tal manera que la quantitat que no es disposi del fons social, passi al pla de pensions i tots tinguem igualtat d'oportunitats i no es produeixin més discriminacions en les millores socials.

PER ACONSEGUIR-HO, ENS CAL EL TEU SUPORT

Per a poder aconseguir aquests objectius, necessitem el teu suport i la teva confiança en la nostra candidatura sindical conjunta UGT-ASEMIT, votant a cadascun dels següents candidats:

AIDA BASARRATE LÓPEZ
JORDI PALLÀS GUASCH
ANTONI TOST LLOBERA
ANTONI PINÓS RIZO
SALVADOR GARCÍA CAURÍN

Hem avançat molt, però ara et necessitem per seguir millorant el pla de pensions. Ajudan's!

Ben cordialment,
CANDIDATURA UGT-ASEMIT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada