dissabte, 19 de gener del 2008ELS DE CCOO NO SABEN JUGAR AL PARXÍS I FAN TRAMPES

Una s
entència exemplar del Jutjat Social número 1 de Tarragona posa punt i final a l'extravagant reivindicació de CCOO d'aplicar la Llei de l’embut: l’ample per a ells i l’estret per a tu.

El JUDICI és un procés mental pel qual les persones ordenen la seva conducta en funció d'unes normes, uns principis o uns criteris determinats. Els de CCOO el van perdre per primera vegada l’estiu del 2004, davant els prop de 500 funcionaris, quan de manera absolutament deslleial van abandonar a la seva sort als representants de la Plataforma, la UGT i l’ASEMIT, però aprofitant-se roïnament del seu esforç amb la signatura de la disposició addicional 12ª, que suposadament els garantiria qualsevol millora econòmica que aconseguissin els funcionaris. Ara, els de CCOO han tornat a perdre el JUDICI en el pols que, amb molta mala bava, han plantejat recentment a la Corporació als Jutjats per no cedir als seus xantatges.
Aquesta forma d'actuar de CCOO ens recorda al que fan els nens de 5 o 6 anys quan aprenen a jugar a les cartes o al parxís. Els entusiasma jugar amb els grans i usar les seves regles, però quan veuen que estan perdent, intenten fer trampes des de la creença ingènua que els grans no s'adonaran. Això és tolerable amb els nens, però totalment inacceptable amb els adults. CCOO no pot permetre's tenir aquests representants sindicals tan patètics al nostre ajuntament, amb la mentalitat com la d'un nen de 6 anys.
És lamentable la mala imatge que estan donant els de CCOO al nostre ajuntament i passaran a la història d'aquest Ajuntament per haver demostrat que els importen més els seus privilegis, que els danys que poden causar a l'organització sindical que representen. Com a sindicalistes no mereixen ni el suport, ni la confiança dels treballadors municipals, ni tampoc la del sindicat que representen. Si els quedés una mica de decència i vergonya, dimitirien, perquè els tramposos
són gent non grata en qualsevol sindicat, fins i tot a les partides de parxís
a partir dels 6 anys d'edat.

9 comentaris:

 1. Sóc treballador municipal i estic tip de veure com ens manipulen aquestos de CCOO, i com encara utilitzeu les rancunies contra la Guardia Urbana per treure el profit del quatre que esteu adalt, parlo de les oposicions sense fer res, només amb presentació d'un projecte i fet casa i encanvi per nivells inferiors ens demanen de tot i més.
  Almenys ja comenceu a tastar el vostre propi medicament.(perdre el famós judici de addicional 12 que era per poc i al final per tot, demagògics) I de perduts al riu.

  Un funcionari de Rambla Nova, 59.

  ResponElimina
 2. Reclamo el meu augment que vau dir CCOO, on esta???? tantes promeses i tants enganys, ja podeu començar a treballar plegats per aconseguir millores per tothom.
  Espero que no timguem que pagar el judici ara, suposo que us fareu càrrec colla de...
  Comenceu a treballar plegats o val més que deixeu de ser alliberats i aneu a fer un altre feina, almenys no ens fareu tant mal a la gent.
  Sóc de les laborals que vaig passar a funcionària i ara què?

  ResponElimina
 3. Una funcionaria harta de sinverguenzas20 de gener del 2008, a les 11:07

  Me gustaría ver al Pablo MENA, que iba tan chulito él, con pegatina reivindicativa incluida, hacer una rueda de prensa para explicar el resultado de la sentencia del juicio por el conflicto colectivo. También me gustaría que le acompañaran todos los que desplegaron aquella pancarta llena de faltas de ortografía (la Nati el Jesús, el Rosendo...) El alcalde les debería mandar un año seguido a la escuela de adultos a reciclarse de nivel A de catalán. ¿Cómo pueden haber llegado a los puestos de funcionario que tienen, si en una pancarta con 10 palabras, hay dos faltas de ortografía gordas? ¡¡Pandilla de inútiles!!

  ResponElimina
 4. AD-12 = AD-0
  Això passa per voler sumar NAPS amb COLS.
  Les matemàtiques son així.
  Les condicions específiques de treball de la guàrdia urbana, no són extrapolables o aplicables al personal laboral.

  ResponElimina
 5. Una funcionaria harta de sinverguenzas ha dit

  hola soc rossend
  lo que dices sobre mi en concreto, te lo respomdo directamente eres una persona sin verguenza, por no decirte otra cosa;
  1 yo no estaba con la pancarta
  2- si lo se estoy en la pancarta
  3- yo no soy trilero de rambla
  4- yo no debo nada anadie, perdon al banco si
  5 yo no soy el hermanisimo
  6- yo no soy un cargo dee libre designacion
  7 yo no pido relojes de oro
  8- yo me vendo por nada
  9. i manbo...................


  a por cierto si te lo que dicen algunos , siempres dices amen
  siento por ti

  com una asa

  ResponElimina
 6. Aveure si tornes a treballar, et recordes quan portes d'alliberat... que no respons i ara que?

  ResponElimina
 7. Eximir algú del compliment d'una obligació.

  es lo que diu la llei

  jo lo que faig es acumulació d'hores sindicals, igual que tots
  o No
  et creus tot el que diuen o no tens cervell.

  con un asa

  ResponElimina
 8. El señor este de la camiseta roja lo veo todos los días tomando su copita con el otro impresentable barrigón que también vive del cuento. Me alegro por la sentencia, era evidente.

  ResponElimina
 9. pra el anonimo de
  dimecres, 23 / gener / 2008 01:16:00 CET
  dices
  Me alegro por la sentencia
  que senencia?

  hay muchas sentencias,i si quires te paso algunas, por cierto lo tuyo no es impresetable como tu mismo dices , tu tienes el liston un poco mas alta G................
  apa adeu i vigila con la cabeza

  por cierto lo de vivir del cuento lo dices por ti?

  ResponElimina