dimarts, 15 de gener del 2008


UGT i ASEMIT FEM LA FEINA !

El nostre treball sindical es basa en fets i no en polèmiques estèrils darrera les quals s'amaguen frustracions personals, ressentiments i molta mala bava d'alguns personatges sobradament coneguts per tothom.

Mentre els representants de CCOO i de la USO abandonen la mesa negociadora amb els representants de la Corporació, la UGT i l’ASEMIT treballem junts i tenim la necessitat d'aconseguir que els funcionaris no tornin a perdre més poder adquisitiu amb l’absorció de l'IPC català.

Per això, la UGT i l'ASEMIT defugim les polèmiques estèrils d'alguns sindicalistes cremats, que darrerament han perdut el nord al veure que ara ja no es satisfan els seus interessos personals i que s'estan quedant més sols que la una.


Nosaltres reivindiquem solucions a mida de tothom, negociant amb la Corporació que juntament amb l’increment del 2% previst a la llei de PPGG de l’Estat, s’aboni a TOTS els funcionaris en la nòmina de febrer el 0,8% de l'IPC català, pendent del 2006, i també la diferència entre el 2% de previsió de l'IPC i l'IPC català del 2007, que aquest mes es coneixerà i que s'estima al voltant d'un 2,3%

A què treu cap ara aquesta dinàmica d'atacs i d’enfrontaments amb la Corporació, amb els funcionaris de personal i amb la resta de sindicats? Deixem-los de banda. El que ens toca ara a nosaltres és continuar treballant i negociaant els millors acords possibles pels propers anys, com hem fet sempre i tingueu la seguretat que junts, la UGT i l'ASEMIT, fem i farem una bona feina.


Si voleu saber més, podeu llegir la nota informativa que hem preparat, clicant aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada